Het Veur Theater en Theater Ludens brengen samen Kiki Schippers en band, live vanuit Het Veur Theater, naar uw luie stoel!

De theaters kunnen u niet zelf ontvangen, dus komen ze met een leuke livestream bij u thuis op 14 januari om 20:30 uur.

Mensen die haar eerder hebben gezien weten het al: Kiki en haar band staan synoniem voor vuurwerk! ‘Schippers’ liedjes variëren van teer tot ruig en van cabaretesk tot ontroerend, altijd zorgvuldig geformuleerd en welluidend gezonden’ – NRC Handelsblad. ‘Schippers trakteert haar publiek op muzikale pareltjes’, ‘Oprecht, kwetsbaar en breekbaar’ – De Telegraaf. ‘De Adèle van de Lage Landen’ – Frits Spits

Met een grote verscheidenheid aan liedjes op zak en begeleid door een aantal geweldige muzikanten zingt ze op een kwetsbare, geestige en intense manier over de wereld. Het resultaat: een unieke muzikale cabaretvoorstelling!

Schippers was de afgelopen vijf edities van de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied maar liefst vier keer genomineerd en won de prijs in 2017 met het lied ‘Er spoelen mensen aan’. Daarnaast kan je haar kennen van haar medewerking aan het radioprogramma Spijkers met Koppen, haar columns in het AD en haar deelname aan De Slimste Mens. In het vorige seizoen van De Vooravond bracht ze actuele liedjes.

Tijdens de livestream zal ze worden begeleid door Rolf Verbaant (gitaar), Korné ter Steege (bas), Jelle Huiberts (drums) en Lennart van Dijk (bas).

Gratis kaarten zijn te bestellen via de sites van de theaters: www.hetveurtheater.nl en www.theaterludens.nl waarna u per e-mail meer informatie zult ontvangen hoe u de livestream kunt bekijken.