De riolering van de Ridder Snoukaertlaan e.o. is sterk verouderd en wordt vervangen.

Tevens gaat de gemeente de openbare ruimte verbeteren. Het werk aan de Reuvenslaan is nog in volle gang.

Het betreft gebied Ridder Snouckaertlaan, Brinnolaan, Keltenlaan, Prinses Irenelaan (gedeelte tussen Bruijnings Ingenhoeslaan en Ridder Snoukaertlaan) en de Bruijnings Ingenhoeslaan tussen de Prinses Irenelaan en de Keltenlaan.
De nieuwe riolering wordt een gescheiden stelsel met een rioolbuis voor afvalwater en een aparte buis voor regenwater. Het afvalwater wordt afgevoerd naar de waterzuivering. Het regenwater wordt naar een sloot in de buurt gevoerd. Omwonenden hebben in 2020 hun wensen voor de openbare ruimte via een digitale enquête aan kunnen geven. Naar aanleiding van de reacties wordt een voorlopig ontwerp gemaakt.
Deze werkzaamheden zullen in de zomer plaatsvinden 

Werk en planning volgen in een app
Via de app ‘Werk in de Wijk’ van de gemeente Leidschendam-Voorburg kan men op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rond de werkzaamheden. De app is via de Playstore of Appstore te downloaden op de smartphone of tablet. Nadat de app geïnstalleerd en geopend is, kan men dit project vinden door in de zoekbalk in de app in te typen: ‘Ridder Snouckaerlaan e.o.'
Voor dit project is een omgevingsmanager aangesteld. Hij is verbinder tussen de aannemers, uitvoerders en omwonenden. Hij is bereikbaar voor alle vragen over dit project via telefoon 14 070.

Foto: Midvliet E. Renson Werk in de Reuvenslaan