Een vrijwilliger die enthousiast reageert, maar toch afzegt. Of wel begint en dan weer heel snel weggaat? Herkenbaar?

Welke 'reis' doorloopt iemand vanaf het eerste moment dat hij/zij in contact komt met jou en je organisatie?
Wat zijn de drijfveren? Waarmee kun je deze persoon verleiden? En waar haakt deze persoon mogelijk op af óf juist op aan?

LVvoorElkaar neemt je mee op de vrijwilligersreis op woensdagavond 15 juni a.s.
De training geeft je informatie over triggers en je wordt je bewust van verschillende motivaties van vrijwilligers, je weet deze te vergroten en neemt eventuele hobbels weg.

Het resultaat
De reis van de vrijwilliger bij jouw organisatie wordt een positieve beleving; vanaf het eerste telefoontje tot en met het moment dat je afscheid neemt van elkaar. Zo blijven je vrijwilligers langer bij je organisatie én met meer plezier hun vrijwilligerswerk doen. Hiermee worden ze goede ambassadeurs voor je organisatie, en dat kan zomaar leiden tot meer nieuwe vrijwilligers!

Over de trainer
Magda van der Wees is trainer bij Leve de Vrijwilliger! Ze werkte jarenlang als vrijwilligerscoördinator en trainer bij diverse organisaties in Nederland. Daarnaast werkt ze voor het NOV, Nederlandse Organisatie voor Vrijwilligerswerk.

Magda geeft interactieve trainingen over het werven en begeleiden van vrijwilligers. En daarnaast zet ze zich ook nog eens in als vrijwilliger. Kortom, genoeg invalshoeken voor een boeiende training!

Praktisch
Datum: woensdag 15 juni 2022
Tijd: 19:00-21:00 uur.
Locatie: Woej Oranjehoek, Oranje Nassaustraat 1, 2271 SJ Voorburg
Voor wie: iedereen die bij een organisatie vrijwilligers werft, begeleidt en ondersteunt
Aantal: maximaal 17 deelnemers

Deelname is gratis; er zijn wél voorwaarden aan verbonden.
Voor meer informatie en aanmelden (aanmelden kan t/m maandag 6 juni)