Sport en Welzijn organiseert deze zomervakantie sportieve en culturele activiteiten voor kinderen in Leidschendam-Voorburg. Er is genoeg te doen om kinderen een leuke vakantie te bezorgen.
De hele zomervakantie worden er bezigheden op verschillende locaties georganiseerd voor kinderen van 2 t/m 14 jaar. In het Zomervakantieboekje vind je een overzicht van alle activiteiten.

Tot en met 18 augustus initieert Sport en Welzijn een uitgebreid aanbod aan activiteiten samen met partner organisaties. Er is genoeg te doen, zowel sportief als creatief en cultureel, om kinderen een leuke en leerzame vakantie te bezorgen. Op diverse locaties als Scouting Hubertus Brandaan, Meijendel, Sport en Welzijn, Skatepark Noordsingel, Krajicek Playgrouds (Prinsenhof en Corbulopark), Stompwijk’92, Maerten vd Velde school, Ludens Theater, Forum Sport, en SEV. “We kijken er naar uit om kinderen in de gemeente een leuke zomervakantie te bezorgen met onze activiteiten, het is altijd een feestje om de kinderen lekker actief bezig te zien en te zien hoe ze zich ontwikkelen”. aldus SenW buurtcoach Tessa – Voorburg Noord en Bovenveen.

Om mee te kunnen doen moeten kinderen online worden aangemeld voor de activiteiten via: www.senw-lv.nl . Eventuele inhoudelijke vragen kunnen per mail gesteld worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zijn veiligheids- en hygiëneregels beschreven zodat iedereen een gezellige en gezonde zomervakantie activiteit kan beleven.

De zomervakantie activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met Goed Bezig!

foto: Facebook SenW