In de Week tegen Eenzaamheid staat ontmoeting en verbinding centraal.

De Week tegen Eenzaamheid 2022 is van 29 september t/m 6 oktober. Iedereen kan deelnemen aan de Week tegen Eenzaamheid door het bezoeken van een activiteit. Oproep is: Kom erbij!

In samenwerking met Indigo Preventie en de Leescoalitie biedt de Bibliotheek aan de Vliet de volgende activiteiten:

Workshop Vriendschap
Contact met anderen is waardevol. Leer wat je eigen opvattingen, wensen en grenzen zijn met betrekking tot vriendschap. Wat is belangrijk bij communicatie? En hoe kun je hier zelf actiever in worden?
Op de locaties Voorburg kunt u de gratis workshop volgen. Meld je nu aan via de website www.bibliotheekaandevliet.nl/indigo
Voorburg maandag 3 oktober 13:30 - 15:30 uur

Lezen in een Leesclub
Ga gezellig samen met lezen met anderen. Maak kennis met titels. Bovendien is het boeiend om te zien wat een boek losmaakt bij anderen en hier met elkaar over in gesprek te gaan. Lees je mee?
Op de locatie Voorburg kun je op zaterdag 1 oktober samen in een Leesclub lezen. Voor meer informatie, bezoek de website www.bibliotheekaandevliet.nl/leesclub
Nationale VoorleesLunch

Voorleeslunch
Op vrijdag 7 oktober kan je aanschuiven bij de Voorleeslunch, georganiseerd door de Leescoalitie. Onder het genot van een verzorgde lunch zal er per vestiging een speciale gast gaan voorlezen. Na de lunch is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over uiteenlopende onderwerpen. De VoorleesLunch is van 13:00 - 14:00 uur op de locaties Voorburg en Leidschendam.
Meld je gratis aan via de website www.bibliotheekaandevliet.nl/weektegeneenzaamheid