Na drie jaar was er vrijdag 23 september weer een netwerkbijeenkomst van de ‘Wondernemers’ in Hoeve Essesteijn in Voorburg.
Wondernemers is een netwerkinitiatief van ondernemers uit Leidschendam-Voorburg die relatief kort geleden een bedrijf zijn begonnen en zodoende met elkaar hun ervaringen willen delen.

Namens het bestuur van MKB Leidschendam-Voorburg waren Lex Oostendorp, Leo Valk en Robin van der Zwan aanwezig. “Het is een goede zaak dat jonge ondernemers elkaar weer treffen en contacten opdoen”, reageert Robin van der Zwan tegenover Voorburgs Dagblad. “Dit zorgt voor onderlinge inspiratie en het is goed voor de toekomst van ondernemend Leidschendam-Voorburg, dat momenteel in sommige sectoren lastige tijden doormaakt. We staan er als MKB-bestuur dan ook voor open om hen de helpende hand te bieden. Dit geldt overigens op alle fronten. Maar het was een prima initiatief om zo’n bijeenkomst te houden die ook voor verbinding zorgt. Het was dan ook voor herhaling vatbaar”.

Via het platform worden startende ondernemers uit Leidschendam Voorburg samen gebracht om kennis, ideeën, gedachten, ervaringen en eventueel werk uit te wisselen. Kortom; een platform met af en toe een gezellige borrel of bijeenkomst om fijne contacten te leggen en je netwerk te vergroten op een leuke manier. De bijeenkomsten zijn uiteraard altijd onder het genot van een hapje en drankje op een gezellige locatie in de buurt. Iedere bijeenkomst proberen we in te vullen op een andere manier zodat het ook inhoudelijk steeds interessant blijft om langs te komen.

Foto: MKB-LV