Wethouder Astrid van Eekelen bezocht samen met Benedikte Zijlstra van MKB LV twee boerenbedrijven in Leidschendam.

Bij Kaasboerderij de Vierhuizen en Boerderij Berg in Leidschendam gingen zij vrijdag 14 oktober het gesprek aan over de toekomst. Door stijgende energieprijzen en de stikstofdiscussie kom er veel onzekerheid af op ondernemers met deze prachtige bedrijven' aldus Astrid van Eekelen.

De komende jaren blijft er vanuit de gemeente Leidschendam-Voorburg aandacht voor uitdagingen van inwoners, ondernemers en organisaties in de gemeente. De problemen van ondernemers gaan inmiddels verder dan de coronacrisis. Hierdoor sluit het huidige Coronaherstelbeleid van de gemeente Leidschendam-Voorburg niet meer helemaal aan bij de behoefte.

Wethouder Astrid van Eekelen: “We zien dat inwoners, ondernemers en organisaties in onze gemeente nog steeds worstelen met verschillende uitdagingen. Dit komt ook door allerlei nieuwe ontwikkelingen, zoals de stijgende energiekosten en de oorlog in Oekraïne. Daarom sluit het Coronaherstelbeleid niet meer volledig aan. We gaan samen met de gemeenteraad op zoek naar manieren om iedereen die het nodig heeft te helpen om deze lastige en onzekere tijd zo goed mogelijk door te komen.”

Van Eekelen op bezoek bij Boerderij Berg
Astrid van Eekelen en Benedikte Zijlstra van MKB LV bij Boerderij Berg (Twitter Astrid van Eekelen)