Stichting Sintvoorieder1 heeft dit jaar zelf ook een wens op het verlanglijstje staan. De stichting is namelijk dringend op zoek naar een nieuwe locatie om het pakhuis te vestigen.

Begin 2020 is het pakhuis van Sintvoorieder1 verhuist van de Binckhorst in Den Haag naar het oude Landal GreenParks gebouw (Triadome) aan de Dokter van der Stamstraat 4 in Leidschendam. Het pand wordt binnenkort gesloopt om plaats te maken voor appartementen.

Verlanglijstje Sintvoorieder1
Sintvoorieder1 moet daarom voor het einde van dit jaar het huidige pakhuis uit en is dringend op zoek naar nieuwe huisvesting. De stichting is op zoek naar een nieuw pakhuis in de regio Haaglanden van ongeveer 600 m2, waar de stichting zich voor minimaal 5 jaar kan vestigen. Verdere wensen zijn sanitair, een keuken en verwarming.

Ieder kind verdient een cadeau op 5 december!
Wat in 2010 door twee moeders is gestart als een inzameling van nieuw en 'zo goed als nieuw' speelgoed voor kinderen voor wie een pakjesavond niet vanzelfsprekend is, is inmiddels uitgegroeid tot een stichting die kinderen (en hun ouders!) verspreid over Nederland blij maakt op 5 december. En de ambitie is groot, de komende jaren zal het aantal aanvragen voor een Sinterklaascadeaupakket blijven groeien en daarmee de activiteiten en samenwerkingen van Stichting Sintvoorieder1.

Dit jaar worden er 22.500 Sinterklaas-cadeau pakketten geleverd, zodat deze uitgedeeld kunnen worden aan kinderen die opgroeien in (verborgen) armoede.

Heeft u een tip voor nieuwe huisvesting voor Sintvoorieder1? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sinterklaas kreeg eerder een rondleiding door het pakhuis in Leidschendam: