De gemeente Leidschendam-Voorburg wil vrijwilligers bedanken voor hun waardevolle inzet. Daarom krijgen vrijwilligers in Leidschendam-Voorburg een Decembergroet.

Het college van B&W trakteert vrijwilligers op een kerstkrans van Bakker Klink. De Decembergroet is bedoeld voor vrijwilligers die zich inzetten bij een organisatie in de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Hoe werkt het?
Meld je aan via www.lv.nl/decembergroet
Op het aanmeldformulier geef je aan waar en wanneer je de krans komt halen. Bij één van de vier locaties van Klink of woensdag 7 december op het Raadhuis in Leidschendam tijdens de Dag van de Vrijwilliger.

Na aanmelding krijg je de unieke code; neem deze mee als je de krans ophaalt. Dit geldt ook als je kiest voor de bijeenkomst op het Raadhuis. De ophaaldata zijn van woensdag 7 t/m zaterdag 17 december. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 30 november 17:00 uur.

Vrijwilligers met meerdere vrijwilligersbanen ontvangen één krans.

Persoonlijk bedankje op woensdag 7 december
Woensdag 7 december is het De Dag van de Vrijwilliger. Wethouder Bianca Bremer wil vrijwilligers op die dag persoonlijk bedanken en de kerstkrans overhandigen. Daarom is er een feestelijke bijeenkomst in het Raadhuis van Leidschendam op woensdagmiddag 7 december van 15:00-16:15 uur.

Als je hierbij wilt zijn, kies dan bij je aanmelding voor de mogelijkheid: Raadhuis, woensdag 7 december, 15:00-16:15 uur.

Neem voor vragen contact op met LVvoorElkaar, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 070-3370377.