Op vrijdag 18 november is het de 'Dag van de Ondernemer'. MKB Leidschendam-Voorburg vraagt aandacht voor deze dag, die door heel Nederland plaatsvindt.

Het bestuur van MKB Leidschendam Voorburg bedankt alle ondernemers in de gemeente Leidschendam-Voorburg voor het geweldige werk wat zij in een lastig jaar hebben verzet. 'Ons respect voor onze ondernemers is groot. Vooral in deze voor velen onzekere en lastige tijden doen zij er alles aan om hun bedrijf winstgevend te maken of te houden'. De ‘Dag van de Ondernemer’ is volgens MKB Leidschendam-Voorburg dan ook een mooi eerbetoon voor al die honderden ondernemers in Leidschendam-Voorburg, die het toch iedere dag maar weer waarmaken en zorgen voor werkgelegenheid en een verbeterde leefbaarheid in onze gemeente”.

Dag van de Ondernemer
Er bestaat voor alles en iedereen een aparte dag: een Dag van de Bouw, Secretaressedag, Moederdag. Maar er was nog geen ‘Dag van de Ondernemer’. Terwijl er in Nederland ruim 1,5 miljoen ondernemers zijn die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart. MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten.

Kijk op www.dagvandeondernemer.nl voor inspiratie of om deel te nemen aan de verschillende activiteiten.