Op dinsdag 13 december opent het Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg de deuren.

Het thema is ditmaal: 'Wat doe je nu? Veranderend gedrag bij dementie'.

Bij dementie spelen gedragsveranderingen vaak een grote rol. Iemand met dementie kan zich bijvoorbeeld anders gedragen dan voorheen. Voor familie en betrokkenen is dat vaak net zo moeilijk als voor de persoon met dementie zelf. Voorbeelden van gedragsveranderingen als achterdocht, agressie en toegenomen afhankelijkheid worden onder andere ter sprake gebracht.

Op dinsdag 13 december, om 19.30 uur, zal Dennis van de Veen, GZ-psycholoog, een toelichting geven over dit onderwerp. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen.

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Conny van Dam, voorzitter Alzheimer café: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar tel. 0622-442.139.

U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom in woonzorgcentrum De Mantel, Klaverweide 54, 2272 BV Voorburg. De toegang is gratis.

Alzheimer Café Leidschendam- Voorburg
Het Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg is een lokaal ontmoetingspunt voor mensen met dementie, familie, naasten, hulpverleners, studenten en andere betrokkenen of geïnteresseerden. Maandelijks geeft een deskundige binnen een bepaald thema uitleg en beantwoordt vragen. Dit alles in een ontspannen sfeer. Verder is er informatie aanwezig over de mogelijkheden voor hulp- en dienstverlening.

Het Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg is een samenwerkingsproject van Alzheimer Nederland – regioafdeling Haaglanden, Florence, Welzijn Oud en Jong (Woej) en WoonZorgcentra Haaglanden (WZH).

Bereikbaarheid
Woonzorgcentrum De Mantel is bereikbaar met:
Tram 6 en 2, 4 en 3, 19, Metro E.
De Mantel beschikt over ruime parkeergelegenheid.