De vrijwilligersmarkt op zaterdag 13 mei was een groot succes.

Ruim 160 bezoekers gingen in gesprek met verschillende organisaties over wat voor vrijwilligerswerk bij hen past. De eerste matches werden direct gemaakt.

Wethouder Bianca Bremer opende de Vrijwilligersmarkt, waar allerlei organisaties vanuit onder meer de zorg, sport, cultuur en welzijn aanwezig waren. “Deze markt laat zien hoe veelzijdig vrijwilligerswerk is. Wil je graag met kinderen werken, of juist met volwassen? Vind je het leuk om dieren aan het werk te gaan, ben je graag op pad, of vind je het juist prettiger om op een vaste plek aan de slag te gaan? En heb je elke week tijd, of maar een uurtje per maand? Er is altijd iets dat je kunt doen.”

LVvoorElkaar
Was u niet in de gelegenheid om de Vrijwilligersmarkt te bezoeken, maar bent u wel nieuwsgierig of er vrijwilligerswerk is dat bij u past? Dan kunt u terecht bij LVvoorElkaar. De consulenten denken graag met u mee. Maak een afspraak via 070 3370 377 (maandag tot en met donderdag) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bekijk alvast de vrijwilligersvacatures op www.LVvoorelkaar.nl

Vrijwilligersmarkt 2