Van 16 mei t/m 20 juni is het mogelijk om via Cultuur & Co. subsidie aan te vragen voor een culturele activiteit die plaatsvindt in het najaar van 2023.

Cultuur & Co. is een cultureel samenwerkingsverband dat de gemeente Leidschendam-Voorburg adviseert over het geven van financiële bijdragen aan organisaties die een eenmalig culturele activiteit of evenement willen organiseren in Leidschendam-Voorburg.

Wie komt er in aanmerking voor een financiële bijdrage?
Iedere instelling, vereniging of stichting (een KvK-nummer is verplicht) die binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg een culturele activiteit of evenement wil organiseren, gebaseerd op samenwerking en culturele inhoudelijke kwaliteit kan een bijdrage aanvragen. Cultuur&Co. kan ook zelf het initiatief nemen en organisaties die een meerwaarde kunnen zijn voor het functioneren van Cultuur&Co. uitnodigen een aanvraag in te dienen.

De najaarsronde van Cultuur & Co geldt voor activiteiten die plaatsvinden van 1 juli 2023 t/m 31 december 2023. Kijk voor meer informatie en tips voor het doen van een aanvraag op de website van Cultuur & Co.