Zaterdag 17 juni houdt Rotary Club Voorschoten-Leidschendam een badeendjesrace.

De opbrengst is bestemd voor Stadstuin Rusthout en stichting Leergeld afdeling Leidschendam-Voorburg/Voorschoten. De eindsprint voor het verkopen van badeendjes is gestart.

Zaterdag 17 juni om 14.00 uur laten Rotaryleden zoveel mogelijk verkochte eendjes te water in de Konstancin-Jeziornavijver naast Westfield Mall of the Netherlands. Wie wil meedoen koopt een of meer loten. Elk lotnummer komt overeen met het nummer op een eendje. De brandweer van Leidschendam-Voorburg gaat de eendjes naar de finish spuiten. Voor de eendjes die als eerste over de finishlijn komen zijn mooie prijzen te winnen.

Winkelend publiek kan de verkoopstand van badeendjes de komende weken tegenkomen bij de Albert Heijn-filialen in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam, winkelcentrum De Julianabaan in Voorburg en de Schoolstraat in Voorschoten. Dinsdag 13 juni staat de stand op de markt in Leidschendam. Via www.rcvl-badeendjesrace.nl zijn de badeendjes ook online te koop. De winnaars ontvangen telefonisch of per e-mail bericht.