Op zaterdag 11 november verzorgt Lionsclub Voorburg Prinses Marianne haar 22e bridgedrive ten bate van sociale en culturele goede doelen in Leidschendam-Voorburg.

Evenals andere jaren zet de Lionsclub zich niet alleen in voor de goede doelen, maar ook voor de gasten! Er wordt alles aan gedaan om u een gezellige en onvergetelijke middag te bezorgen.

Locatie en tijd
De bridgedrive vindt plaats in het Bridgehome van de Bridgeclub Leidschenhage, Dobbelaan 1 te Leidschendam. Aanvang: 13.15 uur, de zaal is open vanaf 12.45 uur. Sluiting: 17.30 uur.

Inschrijving
Het inschrijfgeld bedraagt € 50,00 per paar, inclusief een taartenbuffet en hapjes bij de borrel. U kunt zich aanmelden per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Plaatsing geschiedt op volgorde van binnenkomst van uw betaling en is pas definitief als het bedrag van € 50,00 is ontvangen op rek. nr. NL38 RBRB 0692 4925 34 van Stichting Lionsclub Voorburg Prinses Marianne o.v.v. Bridgedrive 2023. Na ontvangst van de betaling ontvangt u een bevestiging.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Lionsclub Voorburg Prinses Marianne.