Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Inwoners van Leidschendam-Voorburg kunnen met de Cultuurkaart L-V gratis of met korting genieten van kunst en cultuur in de gemeente. Naast meedoen met culturele activiteiten en workshops of proeflessen volgen, zijn er met de kaart een heleboel leuke en interessante culturele instellingen te bezoeken.

Bij de lancering van de Cultuurkaart L-V waren er meer dan vijftig aanbieders en bijna 90 activiteiten om uit te kiezen. Deze maand zijn er drie nieuwe cultuuraanbieders uit Leidschendam-Voorburg bij gekomen: Dans aan de Vliet, jeugdorkest Vince en De Talentenloods.

Met de workshopbon
Dansen staat al een dikke tien jaar centraal bij stichting Dans aan de Vliet. De dansschool verzorgt een breed aanbod aan danslessen voor alle leeftijden en organiseert daarnaast ook kinderfeestjes. Met de workshopbon uit de Cultuurkaart mogen geïnteresseerden gratis een proefles volgen. Op zoek naar een muzikale activiteit? Neem dan eens een kijkje bij jeugdorkest Vince. Bij dit nieuw opgerichte orkest is iedereen in de leeftijd van 10-24 jaar met muzikale ervaring van harte welkom. Na inlevering van de workshopbon mogen kinderen en jongeren drie keer gratis meespelen met het orkest! De Talentenloods organiseert jaarlijks vijf Open Podiumavonden, waar de jeugd zijn of haar talent op het gebied van muziek, dans, theater, sport en techniek kan showen. De workshopbon uit de Cultuurkaart is goed voor een avond gratis toegang voor twee personen. Het eerstvolgende Open Podium is op 14 september in theater Ludens.

Cultuurkaart
Sport en Welzijn (SenW) heeft de Cultuurkaart L-V in samenwerking met de gemeente Leidschendam-Voorburg bedacht en ontworpen. De Cultuurkaart is gratis af te halen bij alle SenW-locaties, het Servicecentrum van de gemeente, Bibliotheek aan de Vliet in Voorburg en de VVV in museum Swaensteyn. Ga voor het complete aanbod naar de website: senw-lv.nl/cultuurkaartl-v.
Voor vragen en meer informatie kunt u terecht bij Eva Willems-Hirsch, cultuurcoach bij SenW, e-mail: eva.willems-hirsch @ senw-lv.nl