Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Wijkvertegenwoordiger Ap de Heus vernam dat een hem bekende Voorburger met zijn scooter gevallen vlakbij de Wilgendreef bij het viaduct van Mgr. van Steelaan in Voorburg. De man op de scooter maakte een flinke schuiver op het  fietspad en raakte een boom. Hij had diverse verwondingen en zijn kleding was kapot. De scooter is ontzet.Ap zag dat de gemeente zeker actie ondernomen had door de tegels opnieuw te laten leggen.

De wijkvertegenwoordiger sprak met een stratenmaker. Deze gaf aan dat er na het leggen van de tegels zand over de tegels werd gestrooid dat tussen de voegen moest komen, zodat de tegels stevig komen te liggen. Doordat het zo droog is, gebeurt dit echter niet. Na relatief korte tijd liggen de tegels dan weer los en kun je ze zo uit het fietspad tillen. Ap zag inderdaad dat er verderop op de Mgr. Van Steelaan een rij van vijftien tegels los ligt. 

Ap de Heus: “Het is nog steeds een ramp met de fietspaden in Leidschendam-Voorburg. Zo blijven er ongelukken gebeuren en wat kost het niet als ze over twee weken weer los zijn. U zag toen mijn kleindochter gevallen was, hadden ze ook die steen weer in het fietspad gelegd, maar de volgende dag kon ik de tegel er weer uit halen. Waarom wordt er niet aan een goede oplossing gedacht want zo blijven we aan de gang”.