Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Het was in 2011 voor het laatst dat IJsclub Nut en Vermaak uit Stompwijk een poldercross georganiseerd heeft. In het kader van het 125-jarige bestaan van de ijsclub is het idee ontstaan om tijdens de Paardendagen samen met Harddraverij Nooit Gedacht de cross nieuw leven in te blazen. Deze poldercross 2.0 is onderdeel van de meerkamp die met hulp van andere Stompwijkse verenigingen wordt georganiseerd zoals o.a. de toerclub die de 11 dorpentocht voor zijn rekening nam.

Stompwijkse paardendagen
De poldercross wordt gehouden op de zaterdagavond van de Stompwijkse Paardendagen, 21 juli. Na de landleven fair wordt het terrein ingericht als een ware hindernis baan. Over en door de sloten, over klimwanden en onder obstakels door. Een uitdagende tocht van 2 km.

Inschrijven
Inschrijven individueel of per groep vanaf 18.00 uur in de tent op het kermisterrein.
Start kinderen van 10 tot 14 jaar om 19.00 uur - inschrijfgeld is 2 euro.
Start vanaf 15 jaar om 19.30 uur - inschrijfgeld is 7.50 euro.

Parcours
Het parcours is een 2 km lange tocht door de polder en sloten op en rondom het feestterrein. Het zal bestaan uit twintig hindernissen van verschillende aard zoals klimobjecten, evenwichtstoestellen, glijbanen etc.
Het is een prestatieloop - geen wedstrijd - dus tijd doet er niet toe. De origineelste outfit wordt beloond met een prijs. De organisatie verwacht een groot aantal deelnemers dus op tijd inschrijven!
Deelname op eigen risico!

poldercross stompwijk