Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Op zondag 26 augustus houdt GroenLinks Leidschendam-Voorburg samen met Dit is jouw buurt de schoonste picknick van de gemeente in het park Prinsenhof. "Het is het laatste weekend van augustus en voordat de drukte weer begint maken we de buurt schoon en gaan we gezellig picknicken. Want hoe fijn is het om te picknicken in een schone buurt?"

De schoonste picknick krijg je niet zomaar en daarom wordt de picknick gecombineerd met het opruimen van het zwerfafval in de buurt. Voor de spullen voor het opruimen wordt gezorgd.

"Nadat de buurt is opgeschoond, gaan we picknicken in het park. Het leukste is als iedereen zelf wat te eten meeneemt en een kleedje of iets anders om op te zitten. Tussen 11 uur en half 12 is de inloop bij de fitplaats in het park, tussen half 12 en half 1 wordt het park en de buurt opgeschoond en vanaf half 1 kan er gegeten worden in een schoon park."

"Iedereen is van harte welkom, lid of geen lid, want samen maken we Leidschendam-Voorburg nóg een stuk gezelliger en schoner! Laat weten dat je erbij bent door je aan te melden via de Facebookpagina van GroenLinks Leidschendam-Voorburg of via de website van Supporters van Schoon".