Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Afgelopen jaren heeft de korfbalvereniging VEO uit Voorburg met veel plezier het jaarlijks VEO schoolkorfbaltoernooi georganiseerd. Aangezien de kinderen inmiddels de middelbare school leeftijd bereikt hebben en de club de voeling met de basisscholen een beetje kwijt begint te raken, is de club op  zoek naar nieuwe commissieleden.

Doel van het toernooi is het enthousiasmeren van meisjes en jongens van groep 3 tot groep 7 voor korfbal. En belangrijker nog: voor VEO! De tijdsinzet is beperkt: een dagdeel voor het toernooi zelf en een aantal vergaderingen in de opmaat daar naar toe. Een draaiboek, planschema, bestand met scholen, uitnodigingsteksten etc zijn allemaal beschikbaar. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering. En eigen inbreng is een must!

Dus wil je graag wat doen voor de club, vind je het gezellig om dat met een aantal mensen samen te doen? Meld je dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de schoolkorfbaltoernooi-commissie.