Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Op maandag 8 oktober ging de PvdA Leidschendam-Voorburg in gesprek met inwoners en ondernemers over de toekomst van het Damcentrum. In het Veur Theater werd tijdens een goed bezochte bijeenkomst aan tafels gediscussieerd over de thema’s bereikbaarheid, leefbaarheid en economie. Er werden veel concrete ideeën aangedragen en er vonden aan de tafels ook levendige onderlinge discussies plaats.

Leidschendam-zuid
De inwoners gaven onder andere aan dat Leidschendam-zuid nadrukkelijk betrokken moet worden in het Masterplan Damcentrum, dat het Veur theater een onmisbare rol speelt voor de onderlinge verbondenheid van inwoners en wezen op de verschillende oplossingen voor de bereikbaarheid die zijn aangedragen en die door de gemeente moeten worden opgepakt.

Beter beeld
Delroy Blokland, raadslid van de PvdA: “Dankzij deze avond heeft de PvdA fractie een beter beeld gekregen van wat er leeft, wat de inwoners verwachten van de gemeente en welke besluiten er moeten worden genomen. Wij zijn erg blij dat zoveel mensen een avond vrij hebben willen maken om met ons en elkaar in gesprek te gaan over het Damcentrum”.

Masterplan Leidschendam-centrum
De PvdA zal de uitkomsten van de avond aanbieden aan wethouder Bouw en ook delen met de andere politieke partijen in de gemeenteraad. In 2019 komt het College van Burgemeester en Wethouders met een nieuw Masterplan Leidschendam-centrum om richting te geven aan de toekomst van het centrum.

Diegenen die niet aanwezig konden zijn kunnen hun ideeën ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

damcentrum
Leidschendam-centrum (foto: Henk Knoester)