Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Zaterdagavond zijn er containers in brand gestoken en ruiten ingegooid in Leidschendam. Het gaat om twee containers die in brand gestoken op de hoek van de Burgemeester Velthuijsenlaan en de Dobbelaan. De brand weer had de brandjes vrij snel onder controle. Daarnaast zijn er ruiten ingegooid bij kinderdagverblijf Piggelmee op de Dobbelaan. Mogelijk zijn de vandalen ook binnen geweest.

De politie heeft enkele jongeren kunnen aanhouden en meegenomen voor verhoor. Ook zijn van enkele jongeren de gegevens genoteerd. De politie zoekt nog naar de andere jongeren, naar verluidt zou het om rond de vijfentwintig vandalen gaan.

Een medewerkster van het kinderdagverblijf aan de Dobbelaan vertelt aan Omroep West dat er een stoeptegel is gebruikt om het glas in een deur en een raam in te gooien. De vandalen hebben op het eerste gezicht niets meegenomen, zegt de medewerkster - die ondertussen het glas opveegt. 'Ik kom net bij het kinderdagverblijf aan, maar voor zover ik kan zien, is er niets gestolen. Het alarm is ook niet afgegaan', vertelt ze.