Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Na de succesvolle eerste wijklunch bij Forum Sport was het afgelopen vrijdag tijd voor de tweede editie van het buurtrestaurant. Buurtbewoners smulden in buurtcomplex ’t Loo in Voorburg van een heerlijke drie gangenlunch.

Activeren
Forum Sport, Sport en Welzijn (SenW), Hanni van Waasdijk van HW Advies en Wijnkoperij van Dop organiseerden vrijdagmiddag 2 november voor de tweede maal een gezellige lunch voor wijkbewoners in Voorburg. Tijdens deze lunch stonden er bospaddenstoelensoep en nasi met kipsaté op het menu, met crème brûlée als toetje.

Kok Nico Bergers (Forum Sport): “Met deze wijklunches proberen we eenzame ouderen uit huis te krijgen en samen te brengen, om hen hopelijk in een later stadium hier gezamenlijke activiteiten te laten organiseren.” 

Wijklunch 
De volgende wijklunch is al gepland. De organisatie hoopt weer op een mooie opkomst.

Martijn de Zoete, buurtcoach Voorburg-Noord: “De wijklunch is een moment waarop mensen samen kunnen komen om gezellig samen te eten en te praten. Ik vind het leuk om te zien en te horen dat mensen hier nog nooit zijn geweest. Het buurtcomplex ligt centraal gelegen in het centrum van Voorburg. Het buurtresto is naar mijn mening een groot succes!” 

Aanmelden
Vrijdag 7 december 2018 staat er van 12:00-14:00 uur weer een wijklunch op het programma in buurtresto ‘t Loo. Voor slechts € 6,- geniet u van een heerlijke driegangenlunch inclusief drankje.

Aanmelden voor de wijklunch doet u door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-111 686 28. Adres: Buurtcomplex ’t Loo (voetbalvereniging Forum Sport), Prins Bernhardlaan 242, te Voorburg.

Wijklunch Buurtresto t Loo 2 11 2018