Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
VV Haaglanden krijgt nieuwe volleyballen. Dat was hard nodig, want de club groeit als kool. Logisch natuurlijk met de geweldige resultaten van de Oranje-Dames en de Lange Mannen als voorbeeld.

Blij met sponsoring
De bedrijven Ford Ardea en DATA-collectief nemen de tachtig nieuwe volleyballen voor hun rekening. “We zijn heel blij met deze ondersteuning”, zegt bestuurslid Rob Velders “Als volleybalclub hebben wij altijd met aanzienlijke kosten te maken, zoals zaalhuur. Dan is het fijn als er bedrijven opstaan die ons een handje willen helpen.”

Topvolleybal
De ballen zijn geleverd op 3 november. Dat is precies op tijd voor de topwedstrijden: VV Haaglanden D1 tegen VV Utrecht en VV Haaglanden H1 tegen Spaarnestad die zaterdag 10 november om 14.30 uur en om 17.00 uur in sporthal Essesteijn zullen worden gespeeld. Toegang is gratis. Zaterdag heeft VV Haaglanden H1 een mooie 3-1 overwinning geboekt tegen VV Amsterdam. Hard knokken, mooie rally’s en super harde smashes, het was weer een feestje voor het goed opgekomen publiek.

Bedrijven die ook graag een ambitieuze volleybalclub willen sponsoren, kunnen contact opnemen met voorzitter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Over VV HaaglandenVV Haaglanden is een volleybalvereniging in Voorburg, Leidschendam, Den Haag en omstreken én een van de oudste volleybalclubs van Nederland. Gedurende het seizoen 2018-2019 onderzoeken wij een fusie met GSC uit Leidschendam en spelen wij onder de naam GSC Haaglanden. Wij zijn een gezellige, gezonde vereniging met meer dan 300 leden die volleybal en plezier combineren. Je kunt bij ons volleyballen op alle niveaus van prestatief tot recreatief en op alle leeftijden van peuter, jeugd tot senioren. Kijk voor meer informatie op www.vvhaaglanden.nl.

Jeugd VV Haaglanden blij met nieuwe volleyballen