Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
De Voorburgse Rugby-Club, in 2015 gestart en gericht op de jeugd van 5 tot 17 jaar, heeft sinds dit seizoen een eigen locatie op Sportpark De Star. De Gemeente Leidschendam-Voorburg zorgde dit jaar voor de aanleg van een rugbyveld naast de Pitch & Putt. Sinds eind oktober is dit veld bespeelbaar. Daarmee is er een eind gekomen aan het nomadenbestaan van de afgelopen jaren, waarbij men bij Catch, WRCH in Den Haag, Forum Sport en op trapveldjes trainden.

De locatie ziet er prachtig uit en ligt op een beschutte, knusse plek. Echt een plek om je thuis te voelen! Om het thuisgevoel tastbaar te maken is een clubhuis onontbeerlijk! Ouders en jeugdleden hebben sinds mei dit jaar met hun eigen handen een clubhuis gebouwd en werken daar nog steeds aan door in de vakanties, weekends en avonden. Zijn de kinderen aan het trainen, dan zijn er steevast een aantal ouders aan het schilderen, schuren, dakgoten monteren of leidingen trekken.

Veel materialen hebben de clubleden zelf bijeengebracht. Maar voor de realisatie van een veilig onderkomen is meer nodig: bekabeling, verf, goed hang- en sluitwerk, toiletten en douches, buitendeuren, inrichting voor het clubhuis en vakmensen voor de aansluiting van installaties. Via een crowdfunding-actie hoopt de Voorburgse Rugby-Club geld binnen te halen om de thuisbasis af te maken. Wilt u meedoen? Geweldig! Men ziet uw donatie graag tegemoet via http://www.yeee-haaa.com/clubhuis-vrc.

Voorburgse Rugby-Club
Sportpark De Star 21
2266 NA Leidschendam