Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Muziekvereniging St Caecilia nodigt alle inwoners van Leidschendam-Voorburg uit voor het bijwonen van het kerstconcert. Dit kerstconcert vindt plaats op vrijdag 21 december in het Marcanto Muziekcentrum, het verenigingsgebouw van St Caecilia Voorburg aan de Groene zoom 11 te Den Haag; aanvang: 20.00 uur. Zaal open om 19.30 uur.

Het bijzondere concert wordt verzorgd door het  “Dickens orkest Sweet lake City“ uit Zoetermeer die in authentieke kleding voor u zal optreden en een aantal Christmas Carols laat horen die, indien bij U bekend, ook meegezongen kunnen worden. Na de pauze treedt het koperensemble  “de Zuivere Noot“ voor u op met een  blaasmuziekmedley van kerstliederen.

Een bijzonder kerstverhaal zal worden gedeclameerd door mevr. Henny Liket, lid van het Dagorkest Vlietstreek. Hierna treedt het Dagorkest Vlietstreek op met een zeer gevoelig kerstconcert waaronder de nummers  Cantique de Noël,  Christmas Calypso en Christmas Swing. Uiteraard zullen de meezingers niet worden vergeten. U vindt de tekst hiervoor in uw programmaboekje.

Toegangskaarten  (inclusief programmaboekje) zijn verkrijgbaar vanaf 10 december bij de leden of te bestellen door het aantal kaarten x € 2,50  over te maken op bankrekening NL71INGB0000310597 onder vermelding van kerstconcert 2018. De kaarten liggen dan voor de aanvang van de voorstelling voor u klaar bij de ingang.

Natuurlijk ontbreekt de koffie met kerstkoekje en de overheerlijke (alcoholvrije) glühwein niet en zorgen we dat er voldoende ruimte is om plaats te nemen. Haast U met de aankoop van kaarten want er is ruimte voor maximaal 150 personen.
Voor meer informatie zie de website https://www.stcaecilia.nl.