Dit jaar verzorgt Stadstuin Rusthout met scoutinggroep de Damherten wederom een gezellig en (beetje) spannend Halloweenfeest voor kinderen van 5 tot 12 jaar.
Op donderdagmiddag 14 oktober kreeg de politie een melding over dreiging met een vuurwapen in winkelcentrum Mall of the Netherlands.
De gemeente Leidschendam-Voorburg ziet mogelijkheden voor de wijk De Heuvel/Amstelwijk om als eerste van het aardgas af te gaan.
De man die verdacht wordt van de moord op studente Emmy (31) uit Leidschendam staat donderdag voor de rechter.

De 9-jarige Jaimey van Overveld uit Leidschendam is met vier andere kinderen gekozen in de allereerste LEGO Kids Crew van Nederland. 

Tijdens de raadsvergadering is het Ontwikkelkader Overgoo aangenomen. GroenLinks is blij om te zien dat er 700 nieuwe woningen bij komen waarvan minstens 30% sociaal.
(VIDEO) Omwonenden van het gebied Overgoo in Leidschendam-zuid heben hun zorgen geuit over het ontwikkelingsplan van het gebied.
De 25-jarige Tiffany uit Leidschendam, die verdacht wordt van de moord op haar vriend in hun woning aan De Haar in Leidschendam, blijft langer vastzitten.
Veel fans genoten donderdagavond van een online optreden van Lady Gaga in The Mall of The Netherlands. Buurtbewoners hopen echter dat vuurwerkshows in de toekomst niet meer worden gehouden.
De Vereniging van Eigenaren van het Damcentrum in Leidschendam heeft twee rapporten uitgebracht over het winkelklimaat in het Damcentrum.
Lady Gaga, twaalfvoudig Grammy en Academy Award-winnares, heeft donderdagavond honderdduizenden fans betoverd met een één uur durend wereldwijd gestreamd optreden.
Woensdag 29 september was de feestelijke opening van het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) bij de Bibliotheek aan de Vliet.