(VIDEO) Elke keer als Ap de Heus door de wijk fietste kwamen er foto's in de media over troep naast de afvalcontainers. Walter Schijf had er genoeg van.
Een automobilist is zondagavond zwaar gewond geraakt bij een verkeersongeluk vlak voor de Vliettunnel bij Leidschendam. 
Na enkele weken online bijeenkomsten staan de leden van Scouting Satoko Kitahara in Leidschendam te juichen nu ze weer live bijeen mogen komen.
Er wordt de laatste hand aan gelegd om alles op tijd klaar te krijgen voor de geplande opening op 18 maart aanstaande.
(VIDEO) Shiefajet S, de man die drie autobranden heeft gesticht in Leidschendam, is veroordeeld tot vijftien maanden gevangenisstraf. Dat heeft de rechter in Den Haag donderdagmiddag besloten.
Leerlingen van het 's Gravendreefcollege in Leidschendam mochten deze week na maanden weer even een kijkje nemen op school.
De gemeente Leidschendam-Voorburg heeft de handen ineengeslagen met wooncorporaties om de meeuwenoverlast te bestrijden.
De politie heeft zondagmiddag een fietsendief opgepakt in Leidschendam. Een inwoner van de Heuvelwijk zag rond 13.00 uur dat iemand fietsen aan het weghalen was.
Zaterdagmiddag 20 februari vond er een ongeval plaats op de N14 ter hoogte van Leidschendam.
In Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam wordt een uniek onderwijs- en winkelconcept gelanceerd: Blue School.
De Provincie Zuid-Holland laat wederom werkzaamheden uitvoeren aan de Sluis in Leidschendam.
Een deel van het dak van manege Stal Esbi in Leidschendam is vannacht ingestort. Het zou gaan om de binnenbak.