De leerlingen en docenten van de basisschool de Wegwijzer aan de Tol in Leidschendam-Zuid zijn het nieuwe schooljaar gestart in een splinternieuw schoolgebouw.

Het nieuwe Kindcentrum MMiXX heeft twee verdiepingen, een gymzaal en kinderopvang. In dit nieuwe kindcentrum wordt nauw samen gewerkt tussen de basisschool en kinderopvang Partou die kinderopvang van 0 tot 4 jaar, buitenschoolse opvang (bso) en tussenschoolse opvang op deze locatie aanbiedt.

Het oude schoolgebouw op dezelfde locatie is eerst gesloopt, waarna de nieuwbouw volgde. Tijdens de sloop- en nieuwbouwwerkzaamheden kregen de leerlingen les in de andere schoollocatie aan de Oude Bleijk. Dit oude schoolgebouw zal samen met de gymzaal gesloopt worden.

Basisschool de Wegwijzer valt onder het stichtingsbestuur Panta Rhei en is voortgekomen uit een fusie van de voormalige Prinses Christinaschool en de R.K. Basisschool Johannes XXIII.
Op 15 september zal er volgens planning een opening zijn van het nieuwe schoolgebouw met een beperkt aantal genodigden wegens de coronamaatregelen.
Voor informatie: www.ikcmmixx.nl

KCMMiXX 1 Oude schoolgebouw
                                                                    Het oude gebouw

KCMMiXX 2 Nieuwe schoolgebouw
KCMMiXX 2a nieuw gebouw
KCMMiXX 3 Babygroep
KCMMiXX 4 gymzaal
KCMMiXX 5 klaslokaal