Ter ere van de eerste Nederlandse Nationale Bedankdag op 21 september heeft merci een bijzondere pop-up store geopend in de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam.

In de pop-up store zijn allerlei activiteiten te vinden waarmee bezoekers hun dierbaren kunnen bedanken. Zo zijn er speciale merci producten verkrijgbaar met op de verpakking teksten als schatje, topper, superheld of dreamteam.
Bezoekers kunnen deze direct aanschaffen en op de post doen om de mensen om zich heen te bedanken. Ook kun je op de foto met levensgrote merci chocolade. De zoetwarenfabrikant wil Nederlandersdoor middel van de Nationale Bedankdag inspireren om vaker te bedanken voor de momenten en kleine dingen die vaak als vanzelfsprekend worden gezien.

In de pop-up store is verder een gouden bedankmuur waar mensen hun eigen bedankje aan kunnen hangen in de vorm van een hartje. Elke dag wordt er onder de inzendingen een merci bedankpakket verloot. Ook is er een fotowand, helemaal in chocoladethema, waar foto's gemaakt kunnen worden voor Instagram en andere social media. In de store krijg je dus een echte chocolade beleving.

Bedanken maakt blij
Bedanken geeft een groot gevoel van blijdschap en waardering en dat moet niet onderschat worden, zo luidt de boodschap van merci. Lisette Scholtensenior product manager merci: "Het is het eerste jaar dat we ook aandacht geven aan de Nationale Bedankdag in Nederland. In andere landen zoals Duitsland en de VS is deze dag al bekender. We willen er ook in Nederland bij stilstaan dat een bedankje heel veel met mensen doet.
Het is een simpel gebaar met een groots effect en dat willen we stimuleren en natuurlijk voelen wij ons als merci heel erg geroepen om mensen te helpen hun dankbaarheid te tonen!"

De pop-up store van merci is tot en met de Nationale Bedankdag op 21 september geopend op maandag van 11.00 tot 20.00 uur, van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

(foto's: Ap de Heus)

Merci 2
Merci 3
Merci 4
Merci 5a