Cricketclub VCC uit Voorburg heeft zaterdag 19 juni in de tiende speelronde van de Topklasse cricket de thuiswedstrijd tegen Excelsior '20 verloren. 
Midden in de coronacrisis wist Museum Swaensteyn in Voorburg voor weinig geld een imposant winterlandschap van de Voorburgse schilder Barend Brouwer te verwerven.
Tegenover het Maartenscollege in Voorburg heeft woensdag rond middernacht een bestelbusje in brand gestaan. 
Basisschool Pius X, de peuterzaal en de buitenschoolse opvang verhuizen begin juli van de Heeswijkstraat in Voorburg naar een tijdelijke locatie op de Oranje Nassaustraat in Voorburg.
De VVD heeft burgemeester Tigelaar middels raadsvragen gemaand paal en perk te stellen aan racegedrag in diverse wijken van Voorburg.
De politie heeft twee jongens van 17 jaar uit Voorburg aangehouden na een steekincident op zaterdag 12 juni in het Westbroekpark in  Den Haag.
De politie heeft twee jongens van 17 jaar uit Voorburg aangehouden na een steekincident afgelopen zaterdag in het Haagse Westbroekpark.
De bewoners van de Von Geusaustraat uit Voorburg hebben afgelopen zaterdag een groot buitenspeeldag voor de kinderen georganiseerd.
De dames van Voorburg CC hebben geschiedenis geschreven door de eerste landstitel in de ‘lange’ spelvorm (40 overs) op hun naam te brengen.
Nu de maatregelen rond het coronavirus worden versoepeld, kan Museummolen De Vlieger in Voorburg weer open.
Ik ben een vredelievend man, doe geen vlieg kwaad.
Een veegwagen van de gemeentereiniging heeft donderdagmiddag op het Oosteinde in Voorburg in brand gestaan. Het vuur is vermoedelijk ontstaan door kortsluiting.