Op het Van Wassenaer Hoffmanplein in het Voorburgse Huygenskwartier heeft maandag even voor de middag een woningoverval plaatsgevonden.
Leerlingen van Veurs Voorburg in de Van Horvettestraat krijgen 6 november voorlichting over verslaving en gewoonten. 
De gemeente Leidschendam-Voorburg heeft weinig machtsmiddelen om de sloop van 96 arbeiderswoningen in het Voorburgse Oranjekwartier tegen te houden.
Drie inzittenden van een auto zijn zaterdagavond te voet gevlucht na een fors ongeval in Voorburg.
De dierenpolitie van bureau Leidschendam-Voorburg heeft om onbekende redenen in Voorburg twee puppy's in beslag genomen.
Zus en broer Lente (8 jaar) en Olaf (bijna 7 jaar) uit Voorburg zijn de winnaars van Vakantielezen 2020.
Werkzaamheden foto LVIn de week van 26 tot en met 30 oktober vinden er in Voorburg asfalteringswerkzaamheden plaats in de Koningin Julianalaan, de Laan van Nieuw Oosteinde en de Van der Wateringelaan.
Kinderboerderijen Vreugd & Rust en Essesteijn in Voorburg zijn op dit moment gesloten voor bezoekers.
anwb actie1BPT-ers van Voorburg West spuiten het logo van de ANWB actie 'Zet je licht aan!' op verschillende plekken in de wijk, vooral daar waar veel fietsers langsrijden.
cricketVCC’er Brandon Glover sleepte dit jaar een profcontract in de wacht bij de Engelse county Northamptonshire. De fastbowler viel niet met zijn neus in de boter, want in maart werd besloten dat in Engeland niet zou worden gespeeld tot 1 augustus.Toch geniet de Zuid-Afrikaanse Nederlander van zijn nieuwe professionele omgeving. 

Studenten MBO Rijnland HypeLabAfgelopen vrijdag vond in winkelcentrum de Julianabaan in Voorburg de officiële aftrap van het HYPELab en de Julianabaan App plaats.

Woningcorporatie WoonInvest zal de komende jaren afzien van eventuele verdere huurverhogingen in het Voorburgse Oranjekwartier.