In park Sonnenburgh aan het Westeinde in Voorburg hebben medewerkers van Stadsbeheer West snoeiwerkzaamheden uitgevoerd aan de bomen.
"Knikkebollend zit ik genietend van de zon in ons voortuintje.
[VIDEO] Met ingang van 5 maart sluit het filiaal van de ABN AMRO bank aan de Julianabaan in Voorburg.
Aan de Louis Couperusstraat in Voorburg is woensdagavond een man overleden na een tragisch ongeval. Dit melden de NOS en Omroep West.
Afgelopen maanden werkte de gemeente Leidschendam-Voorburg aan een wijkgroenbeheerplan voor de wijk Essesteijn in Voorburg.
De gemeente Leidschendam-Voorburg heeft afgelopen maandag de ooievaarspaal bij de Vliegermolen in Voorburg laten vernieuwen.
Afgelopen zaterdag opende Bakker Klink op het Koningin Julianaplein de geheel verbouwde winkel.
"Zoals de meesten van u door mijn ‘propaganda’ weten overleeft het café deze barre tijd door de verkoop van saté en burgers.
De politie werd op zaterdagochtend 16 januari opgeroepen in verband met een vechtpartij op de Van Arembergelaan in Voorburg.
In park Arentsburgh in Voorburg zagen bezoekers rond kwart voor twee in de nacht van vrijdag 15 op zaterdag 16 een bankje in brand staan.
Voetbalvereniging Forum Sport in Voorburg heeft afgelopen week de contracten van de trainersstaf 1, 2 en O23 met één jaar verlengd.
Op de Binckhorstlaan even over de grens op de grens van Voorburg en Den Haag heeft vrijdagavond een automobilist een lantaarnpaal omver gereden.