De brandweer van Leidschendam-Voorburg is zaterdag 7 november gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Schipholboog in Voorburg.

De melding kwam om 02:10 uur in de nacht binnen bij de brandweer. De brandende auto stond langs het fietspad en het bleek lastig om de brand te blussen. Toen de brandweer bij de auto aankwam stond deze al volledig in brand en het voertuig moet als verloren worden beschouwd. Vermoed wordt dat er mogelijk sprake is van brandstichting.


Onze mediapartner Omroep West meldt het volgende
Een auto is in de nacht van vrijdag op zaterdag volledig in vlammen opgegaan in Voorburg. Het voertuig werd eerder gestolen in Den Haag, bevestigt de politie. Het onderzoek is nog in volle gang.
Rond 02.00 uur 's nachts werd de brandweer gealarmeerd voor de autobrand aan de Schipholboog in Voorburg. Na contact met de eigenaar van de uitgebrande Lexus uit 2007, bleek dat de auto eerder was gestolen, meldt de politie.

'Er is nog geen aangifte gedaan, maar die kan zaterdag nog worden opgenomen', vertelt de woordvoerder van de politie. Ook zijn er nog geen aanhoudingen verricht. 'We onderzoeken nog wat er precies is gebeurd.'

Geen verband met reeks autobranden
De politiewoordvoerder benadrukt dat de brand geen verband heeft met eerdere voertuigbranden in Leidschendam-Voorburg. Voor een reeks autobranden in die gemeente werd eerder deze week een 26-jarige man opgepakt.

Contactgegevens Midvliet

Algemene correspondentie
Postbus 1042
2260 BA  Leidschendam

Studioadres & Bezoekadres
Damlaan 35a
2265 AL Leidschendam

Telefoon studio: 070-3202266
Redactie: redactie@midvliet.nl
E-mail: info@midvliet.nl

 

Radio & Televisie

Radio
Ether: 107.2 Mhz, 107.9 Mhz
DAB+: kanaal 11B (DAB lokaal 45)
Ziggo analoog: 92.9 Mhz
Ziggo digitaal: 916
Of via de livestream

Televisie
Ziggo: kanaal 41
Of via de livestream