Ook de scouts van scoutingvereniging Sint Maarten-Hildegard aan de Veurselaan in Voorburg zijn op Zomerkamp.

Afgelopen zaterdag vertrokken ruim honderd Welpen, Verkenners, Gidsen en Explorers per bus, trein en fiets naar hun kamplocatie in Nederland. Een week lang zullen de scouts allerlei gave activiteiten doen en avonturen beleven.

Avontuur
Zo maken de welpen (jongens en meisjes, 7-11 jaar) een wereldreis waarbij op ontdekking wordt gegaan in de tijd van de romeinen, maar waarbij ook de vikingen een bezoekje krijgen. De Verkenners (jongens, 11-15 jaar) gaan de strijd aan met de Weerwolven van Walrick en de Gidsen (meiden, 11-15 jaar) zijn op zoek naar dé verrader in hun midden. De Explorers (jongeren, 15-18 jaar) vertoeven dit jaar in de wondere wereld van Disney.

Weer
De weersverwachtingen zijn goed en ook de stemming zat er op de dag van vertrek goed in; veel scouts kijken uit naar het kamp, dat vaak als hoogtepunt van het scoutingseizoen wordt gezien. Zeker na een jaar waarbij veel thuisactiviteiten hebben plaatsgevonden, is het fijn dat de scouts weer de natuur in en naar buiten kunnen.

Meer weten over de activiteiten van scouting SMHG? Kijk op de vernieuwde website van Sint Maarten-Hildegard of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto's: SMHG


Scouting SMHG bouwen