Dit jaar bestaat de Stichting Beeldende Kunst Voorburg 40 jaar. Men wil dit graag vieren en organiseert daarom diverse leuke acties en activiteiten in 2022.

Te beginnen met deze spectaculaire zolderverkoop. Samen met de kunstenaars trakteert de Stichting Beeldende Kunst Voorburg op bizarre kortingen op waanzinnige kunstwerken. Voor sommige werken betaal je echt maar een fractie van de oorspronkelijke verkoopprijs. Alle werken die in de zolderkamer staan, zijn te koop voor slechts € 40,- of een veelvoud daarvan. Maak een keuze uit bijna 80 kunstwerken voor prijzen tussen de €40,- en €400,-!
Zo kun je voor een klein bedrag eindelijk een begin maken met die Art-Wall die je altijd al wilde maken :-)

Kom langs en neem alle tijd om alle prachtige werken te bekijken. Of ga meteen naar de SALE in de webshop. Hier kun je alle kunstwerken van de spectaculaire zolderverkoop direct aankopen.
De vrienden van de Kunstuitleen krijgen in januari een klein kunstwerkje cadeau: een gelimiteerde hand gesigneerde zeefdruk.

Vijf jaar geleden was de oprichting van de vriendenclub een feit en sindsdien is de aanhang langzaam gegroeid. De vrienden zijn heel belangrijk voor het voortbestaan van de Kunstuitleen. “Zonder hen missen we een aanzienlijk deel van onze inkomsten en daarvoor willen we hen heel graag bedanken met dit mooie kunstzinnige gebaar. Wil jij ook vriend worden? Meld je dan snel aan, dan ontvang jij ook zo'n mooi kunstwerkje cadeau.”

Stichting Beeldende Kunst Voorburg
Herenstraat 92
2271 CK  Voorburg,
Netherlands