Helaas blijven de deuren van het Veur Theater aan de Damlaan nog even gesloten, maar omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, wordt Het Veur Theater Streamfestival georganiseerd.
“Alle artiesten die hun opwachting maken zijn volgend seizoen, vanaf september, te zien in het theater. Een heerlijk voorproefje dus, van wat u te wachten staat als we u weer met open armen kunnen ontvangen.” vertelt Oscar van Schijndel, directeur van Het Veur Theater.

Het Streamfestival wordt uitgezonden via Zoom. Alle bezoekers laten hun camera aanstaan zodat de artiesten het publiek ook kunnen zien via het grote projectiescherm. Zo is er toch interactie tussen de artiest en het publiek.

Op zaterdagavond 8 mei maken vier artiesten hun opwachting. Tussen de acts door introduceert Veronique Sodano de artiesten met een kort interview. Ook zal Veronique nog 2 prachtige liedjes zingen. Als Veronique zingt is dat altijd met de intentie zich volledig over te geven en de intimiteit met het publiek op te zoeken.

Meer informatie over de optredende artiesten en het bestellen van gratis kaarten is te vinden op www.hetveurtheater.nl. Een duidelijke uitleg over hoe in te loggen zal door Het Veur Theater worden verstuurd.