×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 87 niet laden
Livera opent komende zaterdag een gloednieuwe winkel in de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. De winkel wordt gebouwd volgens een modern winkelconcept, mét een echte Boobietrap paskamer. In de winkel staan de persoonlijke aandacht, het advies en de service aan de klant centraal.

Trots
“Ik kan niet wachten tot de winkel open gaat”, aldus Ruud Jacobse, directeur van Livera. “Na een moeilijk jaar vanwege COVID-19 is dit weer een geweldig lichtpuntje. Wij zijn er voor alle vrouwen die het belangrijk vinden mooie en comfortabele lingerie te dragen. De Westfield Mall of the Netherlands is een geweldige locatie, die enorm veel bezoekers trekt, die door deze nieuwe winkel, allemaal met ons merk worden geconfronteerd. Het is een locatie waar je als retailer wilt zijn en we zijn dan ook trots dat we hier een prachtige winkel kunnen openen”.

Winkelconcept
De winkel wordt gebouwd volgens een modern en doorontwikkeld winkelconcept. “Met dit nieuwe winkelconcept willen we vooral een heel breed publiek aantrekken. Vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen”, aldus Jacobse. “We weten dat niet alle vrouwen het fijn vinden om lingerie te passen, maar het is heel belangrijk dat een vrouw haar maten laat opmeten. In onze winkels heten we alle vrouwen welkom, zorgen we dat zij zich op hun gemak voelen en zoeken onze gepassioneerde winkelmedewerksters mee naar het juiste merk, maat en pasvorm”.

De perfecte BH
“Wij gunnen iedere vrouw in Nederland de perfecte BH, en we weten zeker dat bijna alle vrouwen bij ons kunnen slagen”, aldus Carolien Wenderich, Marketing- & Communicatiemanager. “Iedere vrouw vindt de fit, het comfort en de kwaliteit het belangrijkste bij de aanschaf van een BH. Een BH moet allereerst goed zitten, en daarna mooi zijn. Een goede BH doet iets met je gevoel. Je voelt je als vrouw bijvoorbeeld mooi, sterk, zelfverzekerd, op en top vrouw. En wij hebben de meest comfortabele, kwalitatieve BH’s die dit gevoel voor een vrouw kunnen versterken. We hebben naast onze prachtige lingeriecollectie natuurlijk ook een geweldige collectie bad- en nachtmode, die we dit jaar door verrassende marketingcampagnes aan alle vrouwen van Nederland willen laten zien. We zoeken de samenwerking op met een aantal (bekende) influencers”.

De Livera Boobietrap paskamer
Een van de paskamers in deze gloednieuwe winkel is de Boobietrap paskamer. Naast dat deze paskamer een andere look en feel heeft, maak je in deze paskamer ook kans op een prijs. Ga je als klant op onze Boobie trap in de paskamer staan en plaats je een foto op instagram, dan maak je kans op een Livera cadeaubon.
Openingsactie

25 procent korting
Om de opening in deze corona tijd toch een beetje te vieren, heeft de winkel van 15 t/m 20 mei een speciale openingsactie. De klant krijgt 25% op alle artikelen van alle merken.