Bioscopen mogen vanaf 5 juni weer hun deuren openen voor bezoekers.

Kinepolis Leidschendam heeft direct de ticketverkoop gestart voor alle voorstellingen t/m 16 juni en introduceert met Kinepolis Privé een geheel nieuw concept voor een exclusieve filmbeleving samen met je vrienden, familie of collega’s.

Kinepolis Privé
Nieuw bij Kinepolis is de optie voor het privé afhuren van een bioscoopzaal met een maximum van 10 personen voor een vaste prijs van € 199,-. De bezoeker kiest uit het actuele filmaanbod van Kinepolis, en kan vanaf 2 weken tot 48 uur van te voren een zaal boeken.

VIP seating
Alle zalen zijn voorzien van Cosy en Cosy Plus stoelen, die luxe en comfort bieden met meer privacy. Zo zijn deze stoelen voorzien van extra beenruimte, brede en opklapbare armsteunen en aan iedere zijde een tafeltje. In combinatie met perfect beeld en geluid bieden onze Cosy Seats zo de ultieme filmbeleving.

Kennismaken
Om kennis te maken met de bioscoop kunnen bezoekers de hele maand voor een tarief van €8,50 per persoon de nieuwste films bekijken op het grote doek.

Elf zalen
Deze gloednieuwe bioscoop van Kinepolis heeft ruim 1650 comfortabele stoelen verdeeld over elf zalen, waaronder een Laser ULTRA zaal, dat staat voor een unieke beeld- en geluidsbeleving die exclusief bij Kinepolis in Nederland te ervaren is, en een MX4D zaal. Vanwege de corona-impact op de toevoer van materialen vanuit Amerika, zal deze MX4D zaal medio juli haar deuren openen.

Kinepolis
Kinepolis Ap                                                              
                                                            (foto: Ap de Heus)