O'Learys gaat spoedig open. Ap de Heus ging alvast een kijkje nemen en maakte een fraaie fotoserie.

René Bogaart bekend horecaondernemer van onder meer (voormalig) Feestcafe ’t Biggetje, Huis van Oranje en de huidige vestigingen van Volle Maan en diverse Pavarotti-vestigingen in de regio gaat de eerste Nederlandse vestiging van sportsbar O’Learys in Westfield Mall of the Netherlands (Leidsenhage) exploiteren.

Sportsbar O’Learys is een (uit Zweden afkomstig) all family entertainment concept met al honderdtwintig locaties over de hele wereld.

Naast alle soorten sport die je hier kunt kijken op wel honderd schermen, verdeeld over drie verdiepingen, kun je er ook eten uit de Amerikaanse keuken met onder andere steaks, ribs, burgers, salads, wings, fish & chips etc. Het restaurant heeft vijfhonderd zitplaatsen maar verdeeld over allerlei niveaus, hoekjes etc. zodat je nergens het gevoel hebt dat je in een grote zaal terecht komt. Heel veel hoekjes hebben ook hun eigen geluidszones zodat iedere sportwedstrijd ook zijn eigen geluid heeft. Daarnaast heeft het restaurant een aantal Friends tables waar je zelfs je eigen biertap hebt.

Er komen vijf gethematiseerde karaokekamers waar je in de schoenen van je favoriete artiest kunt treden. Er zijn meer dan 40.000 liedjes beschikbaar. Daarnaast acht hyperbowling banen waar je naast gewoon bowlen ook Hyperbowling kunt spelen. Hyperbowling is pas op een paar plekken in Nederland te spelen en maakt bowlen nog toegankelijker en dynamischer o.a. d.m.v. rekjes en bewegend licht. Verder zijn er pooltafels en dartbanen voor iedereen maar ook de in Scandinavië populaire shuffleboards zijn hier aanwezig.

Hier kun je iedereen entertainen; vrienden, collega’s, kinderen, ouders en zelfs je grootouders. Maar natuurlijk ook heel veel Arcade spelletjes voor alle leeftijden en daarnaast is er een videowall van 4x3 meter waar je met elkaar topwedstrijden kunt bekijken.

Er zullen met enige regelmaat artiesten in O’Learys gaan optreden. “De eerste contacten zijn al gelegd voor als dat (later) dit jaar weer mogelijk zal zijn”, aldus Bogaart van Big Horeca, dat tot dusverre twaalf horecazaken exploiteert in de regio.

De sportbar is geënt op de traditionele sportbar in Boston, maar dan gigantisch uitgebreid. Het filiaal zal drie verdiepingen gaan tellen met eigen hoekjes met grote schermen; een restaurant met vijfhonderd zitplaatsen, vijf gethematiseerde karaokekamers en acht hyperbowlingbalen.

Ondernemer René Bogaart, bekend van veel horecaondernemingen in de regio, ziet in het concept van O’Learys als een uitdaging om iets moois neer te zetten.

(foto's: Ap de Heus)

O Leary s 02
O Leary s 03
O Leary s 04
O Leary s 05
O Leary s 06
O Leary s 07
O Leary s 08