×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 87 niet laden
De laatste show van Het Veur Theater Streamfestival wordt komende vrijdag uitgezonden. Meer dan driehonderd mensen hebben al genoten van twee avonden vol improvisatie, cabaret en muziek.

“Alle artiesten die hun opwachting maken zijn volgend seizoen, vanaf september, te zien in het theater. Een heerlijk voorproefje dus, van wat u te wachten staat als we u weer met open armen kunnen ontvangen.” vertelt Oscar van Schijndel, directeur van Het Veur Theater. “De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen start op 1 juli. De artiesten kunnen niet wachten om weer in het theater op te mogen treden en laten u graag een voorproefje van nemen van de voorstellingen die eraan komen.”

Zoom
Het Streamfestival wordt uitgezonden via Zoom. Alle bezoekers laten hun camera aanstaan zodat de artiesten het publiek ook kunnen zien via het grote projectiescherm. Zo is er toch interactie tussen de artiest en het publiek.

Op vrijdagavond 4 juni maken 4 weer artiesten hun opwachting. Tussen de acts door praat Berit Companjen met de artiesten tijdens een kort interview. Berit staat bekend om haar scherpe observaties en haar uitnodigende persoonlijkheid. Ze is een fantastische host die de interactie met het publiek niet schuwt.

Celine Cairo
De Amsterdamse singer-songwriter Celine Cairo schrijft betoverende popliedjes en heeft een stem die u niet snel vergeet. Wat ooit begon met spelen voor haar vrienden in de woonkamer van haar ouderlijk huis, groeide uit tot een passie waar ze haar leven omheen vormde. Inmiddels verovert Celine haar immer groeiende publiek met optredens in binnen- en buitenland. Met een mix van warme akoestische instrumenten en dromerige elektronica speelde ze diverse tours in het popcircuit, maar komend seizoen keert ze terug naar de theaters.

Eva Bos
EVA (Bos) wil het leven zo optimaal mogelijk leven. Sterker nog, daar heeft ze haar eigen formule voor geschreven. Zodat je het leven kan leven in het kwadraat. En dan houdt het leven zich niet aan haar formule. Leven² is een persoonlijke kleinkunstvoorstelling, die constant op een dunne lijn balanceert van wat zwaar, naar schaterlachen en weer terug. EVA is door het Delft Fringe Festival geselecteerd als één van de drie beste acts van het afgelopen seizoen, aangekondigd als “opkomend talent dat we in de gaten moeten houden” en speelt met een “te gekke band”.

Janneke de Bijl
In Dit is het nou observeert Janneke de Bijl er weer op los. Ze hoeft maar om zich heen of in de spiegel te kijken, en de absurditeit van de worstelende mens dient zich alweer aan. En dat allemaal in Janneke-stijl: zwartgallig, herkenbaar en doorspekt met onderkoelde humor.

Esther van der Voort
Esther van der Voort is inmiddels een veelgevraagd dagvoorzitter en succesvol comédienne. Ze maakte een hilarische debuut voorstelling vol herkenbare situaties en vreselijk ongemakkelijke, maar hilarische, anekdotes uit het leven van een single moeder van 4 kinderen. Maak de juiste keuze en ga zeker kijken naar deze livestream! Anders wordt mama boos.
Kaarten zijn gratis te bestellen via www.hetveurtheater.nl. Een duidelijke uitleg over hoe in te loggen zal door Het Veur Theater worden verstuurd.