×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 87 niet laden
Op de Damlaan heeft zich onlangs een snuisterijen gevestigd. Komende zaterdag is de officiële opening met een hapje en een drankje. Kim en haar Moeder Yvonne openen dan de deuren van Jacky’s Home. Een mix tussen woondecoratie, accessoires, sieraden en cadeautjes.

Het is eigenlijk allemaal té leuk. Toch Kim? ‘Hou op schei uit, ik wil zelf ook alles meenemen naar huis!’

Moeder en dochter
Vertel Kim! Jij runt Jacky’s Home samen met je moeder? “Ja, dat klopt! Dat is toch eigenlijk het meest ideaal? Samen een winkel openen was iets wat we diep in ons hart allebei wilden. Al voordat ik mijn dochter Jacky kreeg, naar wie we de winkel hebben vernoemd. Maar ik dacht altijd, dat gaat nooit meer lukken joh. En nu toch! We waren allebei ontzettend toe aan iets nieuws, en de Damlaan volgens mij ook. Iedereen die binnenstapt is super enthousiast, sommige mensen zijn al met tassen vol naar huis gegaan!” ‘Elke keer als je komt hebben we iets nieuws’

Lekker snuffelen
We zien veel verschillende spullen Kim, leg uit! “Hoe fijn is het om een winkel binnen te lopen om lekker te snuffelen? In Jacky’s Home vind je echt van alles wat: woondecoratie, accessoires, sieraden, cadeautjes, een kinderhoekje en wat kledingstukken. Ik vind variatie belangrijker dan grote voorraden. Dus elke keer als je binnenkomt hebben we nieuwe spullen. Soms ligt iets nog geen uur in de winkel en is het al verkocht!

Mijn moeder en ik pakken tijdens het inkopen totaal verschillende spullen. Daardoor heeft de winkel een leuke mix van stijlen. Eigenlijk zijn het allemaal dingen waar wij van houden. Ik moet mezelf echt tegenhouden, want ik wil alles meenemen naar huis!

Jacky's Home kan de komende dagen reeds bezocht worden.