Onlangs heeft Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag een splinternieuw waterterras geopend.

Met een oppervlakte van 212 m2, capaciteit voor 72 personen (36 tafels voor 2 personen) op 1,5 meter afstand en een ligging in de zon biedt het waterterras de mogelijkheid om heerlijk te vertoeven bij Restaurant Chiparus. Het waterterras is een unieke oplossing voor de toenemende vraag aan terrasplek en zal op de vijver liggen tot medio september 2021.

Uitbreiding terras
Het waterterras is een uitbreiding van het huidige buitenterras van Restaurant Chiparus, dé culinaire hotspot in Leidschendam. Hiermee kan Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag de grote vraag naar terrassen in de omgeving opvangen en het winkelende publiek een heerlijke plek aanbieden. Het waterterras is gezellig aangekleed in een zomerse loungesfeer, zodat gasten zich meteen thuis voelen. Daarnaast is er voldoende mogelijkheid om schaduw op het zonovergoten terras te creëren, zodat er voor iedereen de juiste omstandigheden zijn om te genieten van de heerlijke culinaire creaties uit het sfeervolle à la carte restaurant. Een plekje reserveren kan via www.restaurantchiparus.nl of door binnen te lopen bij het hotel. Ook voor een zakelijke bijeenkomst of viering kunnen gasten terecht op het waterterras. Voor meer informatie over de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Shoppen en overnachten
Een dagje shoppen in het nieuwe Westfield Mall of the Netherlands kan compleet worden gemaakt met een overnachting bij het hotel dat direct aan de overkant ligt. De recentelijke opening van het winkelcentrum en de vrije (vakantie)dagen hebben ervoor gezorgd dat mensen er weer op uit gaan. Het hotel ziet dat er een run is ontstaan op de hotelkamers. Het aankomende zomerse weer en de aanloop naar de zomervakantie versterken dit effect alleen maar meer. Met het Shop Till You Drop Arrangement biedt het hotel de combinatie van shoppen in Westfield Mall of the Netherlands en genieten bij Fletcher aan. Er is niets fijner dan zonder zorgen op het terras bij te komen van een geslaagd dagje shoppen. Meer informatie: www.fletcherhoteldenhaag.nl

Restaurant Chiparus