×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 87 niet laden
(VIDEO) Bioscoop Kinepolis in The Mall of the Netherlands kon deze zaterdag eindelijk haar deuren openen voor het publiek.

Het complex heeft 11 zalen met ruim 1.650 zitplaatsen, met de mogelijkheid om extracomfortabele stoelen te boeken. Kinepolis Leidschendam is op gebied van beeld en geluid uitgerust met de modernste technieken voor de beste filmbeleving. Daarnaast is de bioscoop uitgerust met een Laser ULTRA zaal die is voorzien van een 4K-laserprojector en Dolby Atmos geluid voor de ultieme filmbeleving.

Theatermanager Feiko van der Laan spreekt van de 'ultimate movie experience' die Kinepolis wil bieden.

Bewegende stoelen
Binnenkort kan de bioscoop ook de 4D beleving aanbieden, het paradepaardje van deze bioscoop. Met bewegende stoelen, waar wind en regen je in het gezicht blazen. "De stoelen bewegen mee met de film. Geur. Je hebt water, sneeuw. Dus dat is echt alles in één. Een hele beleving inderdaad om dat een keer te ervaren." De enige andere plekken in Europa waar deze stoelen in de bioscoop zitten zijn locaties als Eurodisney.

Fabriek weer open
"De fabrikant waar de stoelen vandaan komen heeft de fabriek moeten sluiten door de coronapandemie in de Verenigde Staten," legt Van der Laan uit. "Die zijn sinds twee maanden weer opgestart, en de stoelen moeten een dezer dagen de boot op gaan richting Antwerpen. Dus hopelijk kunnen we daar de eerste of tweede week van juli mee gaan openen."