Onlangs opende Ekam Yoga op de Prins Hendriklaan in Leidschendam haar deuren.

De opening was zeer geslaagd, met name omdat er veel aanloop uit de buurt was en wethouder Astrid van Eekelen de yogastudio feestelijk geopend heeft.

Bezoekers konden gratis met verschillende proeflessen meedoen om zo diverse yogastijlen en de docenten te leren kennen. Ook de handmassages waren zeer populair. De oudste deelnemer van de open dag was 83 jaar; hij heeft het plezier van yoga ontdekt en zich inmiddels samen met zijn partner ingeschreven.
Ekam Yoga is een yogastudio voor iedereen, voor alle inwoners van Leidschendam, beginners of gevorderden, oud of jong, flexibel of stijf, dun of dik, donker of licht.

Eigenaar en oprichter Ekam Yoga, Natscha Huige: “Laat ik vooropstellen dat het geen bewuste keuze was om midden in een pandemie een yogastudio te openen. In alle eerlijkheid, had ik het allemaal van tevoren geweten dat weet ik niet of ik het had aangedurfd….We kregen de sleutel van ons pand op vrijdag de 13de maart 2020, en twee dagen later werd de eerste lockdown afgekondigd inclusief sluiting van alle yogascholen.

In de zomer 2020 zag de wereld er weer wat rooskleuriger uit en in de herfst kon de verbouwing van onze yogastudio dan eindelijk beginnen. Naast mijn werkzaamheden als yogadocent had ik al die tijd ook nog een hele leuke en uitdagende baan als manager in de verslavingszorg, met een mooi salaris en alle zekerheden en benefits van een vast contract. Toch heb ik in de winter mijn ontslag genomen en ben in het diepe gesprongen om me volledig te wijdden aan het verder ontwikkelen van mijn droom: Ekam Yoga. Stoer of stom? Weer even die twijfel; zeker toen twee weken later de tweede grote lockdown kwam waardoor de verbouwing en inrichting van de studio opnieuw vertraging opliep.“

Voor meer informatie: www.ekamyoga.nl

Ekam yoga 2
Ekam yoga 3
Ekam yoga 4
Ekam yoga 5