×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 87 niet laden
Fantastisch nieuws voor zes deelnemers van de Postcode Loterij in Leidschendam. Onlangs viel de PostcodeStraatprijs bij hen in de straat. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars met hun prijs.

De Leidschendamse Gonny won maar liefst 75.000 euro, drie anderen sleepten 25.000 euro in de wacht. Twee winnaars mochten 12.500 euro in ontvangst nemen. Onder de zes winnaars van deze Straatprijs is bovendien ook nog een auto verloot.

Rieks en Henny winnen samen 25.000 euro en reageren vastberaden: “Dat wordt nieuwe vloerbedekking door het hele huis! En natuurlijk wat voor de kinderen.” Gonny reageert opgetogen over de 75.000 euro die onverwacht in haar schoot valt: “Ik ga mijn tuin laten doen!”

Straatprijs 10-daagse
In juli gaat Gaston tien dagen lang élke dag op pad om PostcodeStraatprijzen uit te reiken. De zes gelukkige winnaars uit Leidschendam zijn tijdens deze Straatprijs 10-daagse verrast met hun prijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot.

Tijdens de Straatprijs 10-daagse wordt er ook tien keer een gloednieuwe auto verloot onder de winnaars.

Foto: PR