×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 87 niet laden
De Mall of the Netherlands heeft de trap van het parkeerdek tegenover restaurant de Volle Maan woensdag teruggeplaatst.

Horecaondernemer Rene Bogaart kwam vorig jaar voor een onprettig verrassing te staan toen hij ontdekte dat de trap tegenover zijn restaurant aan de Weigelia niet terug zou keren.

De trap vanaf het parkeerdek had daarvoor bijna twintig jaar lang potentiële klanten richting restaurants Volle Maan en Gina geleid, maar maakte het ook gemakkelijk voor gasten om de weg terug naar het parkeerdek te vinden.

Complimenten
Met behulp van de inzet van wethouder Astrid van Eekelen en de welwillendheid van directeur Teun Koek van de Westfield Mall of the Netherlands is de trap nu terug op de vertrouwde plek, zo stelt horecaondernemer Rene Bogaart verheugd op Facebook. Ook wijkvertegenwoordiger Ap de Heus krijgt complimenten voor het onder de aandacht brengen van de kwestie.

"Ik ben als ondernemer van Volle Maan en Gina, maar ook als inwoner van Leidschendam-Voorburg en fan van the Mall, heel dankbaar!", laat Bogaart weten.

Niet meer omlopen
Niet alleen Bogaart prijst zich echter gelukkig: ook de slagerij en overige winkels en horeca op de Weigela trekken profijt dat bezoekers nu niet meer hoeven om te lopen om vanaf het parkeerdek bij hen te geraken. 

Foto: Facebookpagina Rene Bogaart