×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 87 niet laden

In de tuin bij de afdelingen ‘Wonen met dementie’ van WZH Prinsenhof in Leidschendam is sinds vrijdag ‘Camping Prinsheerlijk’ geopend voor dagrecreatie.

Dat meldt mediapartner Het Krantje.

Dit is een initiatief van het team van WZH Prinsenhof. Medewerkers hebben via facebook een oproep geplaatst wie er een oude caravan of tent te leen had. Dit om de tuin van ‘Wonen met dementie’ een campingsfeer te geven. En dat is gelukt. Het ziet er leuk uit met een oldtimer caravan, maar ook twee tenten die heel wat vakantieplekjes hebben bezocht.

Om bewoners het vakantiegevoel te geven, kunnen familie, vrienden of buren samen met de bewoners gebruik maken van de camping. Er kan een heerlijke wandeling rondom de camping gemaakt worden, men kan voor de caravan of tent gaan zitten om herinneringen op te halen over vakanties, of gewoon lekker genieten van de zon en rust. Om het geheel compleet te maken is er de mogelijkheid om een gevulde picknickmand bij het Servicepunt van de locatie te bestellen.

Om drukte op de camping te voorkomen, kunnen de belangstellenden zich inschrijven via het Servicepunt van Prinsenhof. Er is voor de bewoners en familie ook gedacht aan bewegwijzeringsborden vanaf de receptie naar de camping.

Foto: PR Prinsenhof