Na twee jaar kan eindelijk weer een echte Avondwandel4daagse in Leidschendam gehouden worden.

Als vanouds zullen er vier avonden wandeltochten uitgezet worden. Zoals gebruikelijk vanaf Sportpark DuiveSteyn: de vertrouwde start en finish. Dit jaar zijn er alleen routes van vijf kilometer.

De avondwandelvierdaagse wordt gehouden van maandag 30 mei tot en met donderdag 2 juni. Loop jij ook vier avonden vijf kilometer mee? Schrijf je dan alvast in op de website: www.avondwandel4daagse.nl
Er wordt vier avonden gewandeld langs de mooie plekken van Leidschendam en een stukje Voorburg. Loop gezellig mee met je familie, vrienden of bijvoorbeeld jouw hele school! De inschrijving op de website is geopend en de organisatie kijkt er naar uit om je en u weer op de paden en lanen van Leidschendam te ontmoeten.

Scholen trommelen weer zoveel mogelijk kinderen op om in een lange optocht door de gemeente te lopen. Als individuele wandelaar(s) kunt u natuurlijk ook meelopen. De voorinschrijving is geopend op de website: www.avondwandel4daagse.nl. Inschrijven kost € 5,00 (met medaille) of € 3,50 (zonder).

Start en finish zijn op sportpark DuiveSteyn (Veurselaan 111, 2272 AT, Voorburg).