Bij het Fletcher Hotel Leidschendam vindt er een taxatiemiddag plaats op 29 april. 

Taxateur Arie Molendijk taxeert daar uw oude boeken zoals oude (staten)bijbels, atlassen, geïllustreerde werken en reisboeken, handschriften, oude brieven, foto’s, ansichtkaarten en prenten. Ook de wat modernere antiquarische boeken zijn welkom op een taxatiedag. 

U krijgt altijd alle aandacht en uitleg. Molendijk: 'De taxaties die ik verricht, zijn zo mogelijk gebaseerd op recente opbrengsten van vergelijkbaar materiaal op veilingen. De taxaties vinden alleen plaats op mijn taxatiedagen, dus niet via foto’s, telefoon of per e-mail'.

De kosten voor een taxatie zijn 5 euro voor één tot ongeveer tien boeken of seriewerken. De taxatiekosten van grotere collecties/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 25 tot 50 euro. Een taxatierapport is ook mogelijk, maar alleen voor waardevolle boeken met een waarde vanaf tweehonderd euro en tegen een van tevoren afgesproken tarief.

Bezoekers zijn van harte welkom en worden vriendelijk ontvangen in het restaurant van het Fletcher Hotel Leidschendam, Weigelia 22 op vrijdag 29 april van 14.00 tot 16.30 uur. Vrije inloop zonder afspraak. Voor meer Informatie: www.molendijkboeken.nl