De Kinepolis bioscoop in The Mall of The Netherlands in Leidschendam vierde zijn 1-jarig jubileum met de landelijke première van de nieuwste Minions film.


Zondagochtend is het 1-jarig jubileum goed gevierd met de Nederlandse première van Minions: Hoe Gru superschurk werd. Verschillende BN’ers, influencers en natuurlijk de Nederlandse stemmencast waren aanwezig in Leidschendam om de iconische gele Minions opnieuw in actie te zien. Zo kwamen onder andere Thomas Berge, Danny Froger, Raymond Thiry, Levi van Kempen en Murth Mossel over de gele loper. Ook werd er voor de gelegenheid van het jublieum van Kinepolis Leidschendam een lintje doorgeknipt door Edsilia Rombley.

De bioscoop was tijdens de première helemaal aangekleed in thema van de film met onder andere een gele loper, gele ballonnen en versierde donuts. De Minions zelf waren ook aanwezig om iedereen te verwelkomen. Om het feest compleet te maken vond er voorafgaand aan de film een optreden plaats van Stefania en iedereen ging naar huis met een goedgevulde goodiebag.

Niet alleen de bioscoop kleurde geel, ook de Westfield Mall of the Netherlands deed mee door verschillende roltrappen, zuilen en liften aan te kleden met de Minions. De Mall blijft nog tot tenminste 3 juli gehuld in Minions-stijl.

Vanaf 24 juni kan iedereen Minions: Hoe Gru superschurk werd zien bij Kinepolis en op 25 en 26 juni draait de film tijdens het Kids Weekend.

Kinepolis Leidschendam
De 20e bioscoop van Kinepolis in Nederland heeft ruim 1650 stoelen verdeeld over elf zalen, waaronder een Laser ULTRA zaal, dat staat voor een unieke beeld- en geluidsbeleving die exclusief bij Kinepolis in Nederland te ervaren is, en een MX4D zaal.