Iedereen heeft wel wat met Lego.

Met de gekleurde steentjes een bouwwerk in elkaar knutselen of dure bouwsets verzamelen; jong of oud is er mee bezig. Nu kun je gratis Lego bouwen (en houden). Dat schrijft Allan Vos op de website indebuurt.nl

De Legowinkel in Westfield Mall of The Netherlands zorgt dat je niet stil hoeft te zitten de komende tijd. Op bepaalde data kun je namelijk gratis twee bijzondere bouwsets in elkaar komen zetten die je mee naar huis mag nemen om toe te voegen aan je verzameling.

Gratis Legobouwset
Op 10 augustus kun je Legosetjes bouwen in de Legostore in Leidschendam. En het mooie is dat je de sets ook nog gratis mee naar huis mag nemen. Wel een tip van het personeel van de Legowinkel: kom op tijd, want er staat binnen no-time een rij en op is op.

Extra leuk is dat deze bouwsets niet te koop zijn en exclusief voor de legostore zijn gemaakt. Let op: het bouwen is voor iedereen boven de zes jaar toegankelijk.

Bouwen maar: op woensdag 10 augustus bouw je van 14:00 uur tot 16:00 uur gratis een grote rode Legosteen.

Lego strand
Een ander bouwmodel is het Lego strand. Dit bouwwerk is geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar en alleen beschikbaar in de Leidschendamse Mall of The Netherlands op zaterdag 4, 11, 18 en 25 augustus 2022.


(bron: indebuurt.nl)
(foto's: Lego PR)