Om het nieuwe modeseizoen te vieren is in Westfield Mall of the Netherlands een mode-expositie te zien, samengesteld door Vogue’s Fashion Director Linda Gümüs-Gerritsen.

Maar liefst 82 mannequins zijn gestijld in de nieuwe herfst- en wintertrends. Alle showstoppers van de internationale catwalks komen in een dito setting aan bod: denk aan roze looks, lingerie als bovenkleding, jeans en all black. De inspirerende looks – voor zowel mannen als vrouwen – zijn samengesteld op basis van labels die in het winkelcentrum te koop zijn, zoals Calvin Klein, Hugo Boss en Tommy Hilfiger, maar ook met merken van eigen bodem zoals Fabienne Chapot.

Volg de roze loper
Vogue’s modeteam stylde 82 poppen in de nieuwe herfst- en wintertrends. Alle showstoppers van de internationale catwalks komen aan bod. Elke look in de catwalk-expo is voorzien van een QR-code met handige shop-info. Zo weet je precies waar je de items verkrijgbaar zijn en shop je ze meteen in de winkels of online.

Maak je eigen fashion TikTok
Elke dag tussen 15.00 en 19.00 uur is er in het midden van de expositie een 360 graden slow-motion camera waarmee je een video van jezelf kunt maken op de ‘hot pink’ roze loper. Perfect voor een ultieme social media post op Instagram of TikTok.

De expo is nog t/m 11 oktober 2022 te zien in Westfield Mall of the Netherlands.